Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سهراب کارگر رئیس هیئت مدیره انجمن ملی صنعت پخش ایران امروز در نشست خبری گفت: سازمان غذا و دارو با استناد به قانون احکام دائمی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خود را موظف به نظارت بر کلیه تولیدات اقلام دارویی، آرایشی، بهداشتی و سلامت‌محور می‌داند. وقتی کلمه «سلامت‌محور» را روی کالاهای تولیدی می‌گذاریم، یعنی همه کالاها را دربر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از طریق کمیسیون تخصصی هیئت مقررات‌زدایی به این موضوع اعتراض کردیم و این نهاد نیز موضع ما را تائید و اعلام کرد که نیازی نیست سازمان غذا و دارو برای تمام صنعت پخش مجوز بدهد و حتماً نباید اطلاعات در سامانه «تی‌تک» ثبت شود. با این حال وزیر اقتصاد این رأی را وتو کرد.

رئیس هیئت مدیره انجمن ملی صنعت پخش ایران گفت: چرا با وجود سامانه فعال وزارت صمت، سازمان غذا و دارو اصرار به ثبت اطلاعات در تی‌تک دارد؟ سامانه وزارت صمت بیش از ۴۰ میلیون رکورد در خود ثبت و تمام انبارها و تولید تا مصرف را رصد می‌کند.

کارگر اظهار داشت: وقتی این سامانه ۱۳۰ هزار تولیدات غیردارویی را بررسی می‌کند، اصرار سازمان غذا و دارو بر ثبت اطلاعات در تی‌تک جای ابهام دارد. حتی این موضوع برای هیئت مقررات‌زدایی نیز جای سوال است. شرکت‌های غیردارویی چندین سال است که مجوز و پروانه را از وزارت صمت می‌گیرند و مشکلی هم نداشتند و توزیع‌کنندگان کود و سموم نیز از وزارت جهاد کشاورزی مجوز می‌گیرند. اخذ مجوز مجدد از وزارت بهداشت چه معنایی دارد؟ به چه دلیل بخش خصوصی باید از سه نهاد مجوز بگیرد؟

وی تصریح کرد: دلیل فشارهای غیرمنطقی برای ثبت اطلاعات در تی‌تک مخصوصاً در زمان پایان تصدی دولت دوازدهم جای سوال است. سازمان غذا و دارو در حال حاضر مشکلات عدیده‌ای دارد اما مشخص نیست چرا روی این مسئله تأکید می‌کند؟

رئیس هیئت مدیره انجمن ملی صنعت پخش ایران گفت: بازرسی‌های ناخواسته‌ای از سوی سازمان غذا و دارو از شعب مربوط به صنعت پخش انجام و جریمه‌های مختلفی اعمال می‌شود.

کارگر تأکید کرد: سامانه تی‌تک با ۵۰۰۰ قلم دارو جوابگوی فرآیند نظارت و بازرسی نیست. چطور می‌خواهد ۱۳۰ هزار اقلام غیردارویی را بررسی کند؟

کد خبر 5293718

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صنعت دارویی ایران سامانه تی تک TTAC قیمت دلار بانکداری اسلامی بانک مرکزی بانک مرکزی ایران رمز ارز وزارت جهاد کشاورزی شاخص کل بورس سید جواد ساداتی نژاد قیمت سکه بهار آزادی اقتصاد چین قیمت یورو قیمت طلا علی اکبر محرابیان وزارت نیرو سازمان غذا و دارو صنعت پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، محمد مخبر معاون اول رییس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارایه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • سازمان غذا و دارو مجوز مصرف روغن آفتابگردان آلوده به سموم را نمی‌دهد
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد