Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@04:05:57 GMT

تردید برای دعوت از علی‌عسگری به هیئت دولت

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۴۱۹۸

تردید برای دعوت از علی‌عسگری به هیئت دولت

ساعت 24-درحالی‌که خبر عذرخواهی علی‌عسگری، رئیس صداوسیما، در جمع مدیرانش بابت توهین به رئیس‌جمهوی در برنامه زاویه شبکه چهار خبری شد؛ اما برخلاف انتظار خبر این عذرخواهی به‌هیچ‌عنوان از رسانه ملی پخش نشد! این انتقادی بود که ایرنا، خبرگزاری رسمی دولت، نخستین‌بار به آن به‌درستی اشاره کرد.

عذرخواهی در رسانه‌ها امری معمول و رویه‌ای عادی است که گاه از سوی مدیرمسئول، سردبیر یا قسمت و گروه خاصی در رسانه و حتی گاه از سوی کل مجموعه اتفاق می‌افتد؛ اما گویا برای رسانه ملی پخش خبر عذرخواهی رئیسش کسر شأن تلقی شده یا تصور کرده‌اند باعث پایین‌آمدن سطح آن رسانه ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری اصولگرای فارس در توجیه این اتفاق در گزارشی نوشته با اشاره به اینکه برخی وزرای دولت قصد داشتند در صورت عدم عذرخواهی علی‌عسگری در جلسه آتی هیئت دولت حضور پیدا نکنند که بعد از انتشار خبر عذرخواهی از تصمیم خود منصرف شدند، درباره حضور یا عدم حضور علی‌عسگری در جلسه امروز (چهارشنبه) هیئت دولت به نقل از حسین سیمایی‌صراف، دبیر هیئت دولت، نوشته است: «ما هنوز دعوت‌نامه‌های چهارشنبه را ارسال نکرده‌ایم. البته برای روز یکشنبه ایشان را دعوت نکردیم. آقای علی‌عسگری در جلسه شورای معاونان‌شان به این توهین واکنش نشان داد، اما درمورد انتشار واکنشش گفتند خبر را به فضای مجازی می‌فرستیم. این در حالی است که توهین در تلویزیون پخش شده است. من به آقای علی‌عسگری گفتم که چرا از طریق رسانه خودتان خبر را منتشر نمی‌کنید، ایشان گفت می‌خواهم این موضوع را کنترل کنم تا این صحنه کمتر انتشار پیدا کند، من به ایشان گفتم آقای علی‌عسگری این موضوع به اندازه کافی انتشار پیدا کرده است، شما می‌توانید از طریق زیرنویس شبکه خبر یا بخش خبری این موضوع را تقبیح کنید؛ اما این کار را نکردند، به‌ خاطر همین است که می‌گوییم واکنش نشان‌داده‌شده نه به‌موقع بود نه به‌اندازه بود». علی‌عسگری در جلسه با مدیرانش به اظهارات نسنجیده و دور از شأن میهمان یکی از برنامه‌های زنده شبکه چهار اشاره و تأکید کرده بود: این اظهارات باعث تکدر خاطر بینندگان فهیم شبکه چهار سیما و خدمتگزاران دلسوز نظام شد و این‌جانب با ابراز تأسف، از مخاطبان فرهیخته رسانه ملی و ریاست محترم جمهوری به نوبه خود عذرخواهی می‌کنم. رئیس رسانه ملی رعایت اخلاق اسلامی، اصول حرفه‌ای و پرهیز از اهانت در عین نقد سازنده را رویکرد محوری و همواره مورد تأکید رسانه ملی دانست و افزود: هرچند بارها تأکید شده مسئولیت اظهارنظر در برنامه‌های زنده برعهده کارشناس مدعو است، اما بیان چنین اظهاراتی از آنتن صداوسیمای جمهوری اسلامی به‌هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست و با هرگونه قصور و تقصیر برخورد قاطع می‌شود. بعد هم خبر آمد که مجری برنامه اخراج شده است. حبیب رحیم‌پورازغدی، مجری برنامه زاویه، برادر حسن‌ رحیم‌پورازغدی بود. هفته گذشته در یکی از قسمت‌های برنامه زاویه احمد جهان‌بزرگی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گفت: «مسئولی که می‌نشیند خانه و ممکن است پای منقل باشد و سر نمی‌زند به این طرف و آن طرف ببیند در مملکت چه می‌گذرد، حتی وزرایش نمی‌توانند با او تماس بگیرند، مسئول است؟». او درباره وزرا هم گفته بود برخی گفته‌اند ما شیر خر خورده‌ایم! این سخنان، جنجالی بزرگ به پا کرد و معاون حقوقی ریاست‌جمهوری اعلام کرد از صداوسیما شکایت می‌کند.
حضور  بدون حق رأی
بر اساس آیین‌نامه داخلی هیئت دولت، رئیس صداوسیما از اشخاصی محسوب می‌شود که حق حضور دائم در هیئت دولت را دارد اما بر اساس ماده 3، تنها رئیس‌جمهور و وزرا حق رأی دارند. عبدالعلی علی‌عسگری، 62ساله از اردیبهشت 95 ریاست سازمان صداوسیما را برعهده دارد و در این چهار سال همیشه در جلسات هفتگی دولت شرکت کرده است، هرچند به جز چند مورد بسیار نادر و در حد یک یا دو کلمه با خبرنگاران حاضر در حیاط هیئت دولت سخن نگفته و همیشه دستی تکان داده و رفته است. اما او تنها رئیس صداوسیما نیست که مدت مسئولیتش با دولت حسن روحانی هم‌زمان شده است. سال 92 و با روی‌کارآمدن دولت اول روحانی، عزت‌الله ضرغامی ریاست سازمان صداوسیما را برعهده داشت. ماجرای تأخیر در گفت‌وگوی زنده رئیس‌جمهور با مردم در بهمن همان سال، از آن اتفاقاتی است که هنوز ضرغامی از آن یاد می‌کند و روحانی نیز همان شب در توییتی نوشت که او مانع پخش زنده گفت‌وگوی رئیس‌جمهور شده است. شواهد نشان می‌دهد ضرغامی بدش نمی‌آید در قامت رئیس‌جمهوری ظاهر شده و دولت را از حسن روحانی تحویل بگیرد. بیش از یک سال از عمر دولت یازدهم گذشته بود که 10 سال ریاست ضرغامی بر صداوسیما گذشت و محمد سرافراز جای او را گرفت. او در عمر کوتاه ریاستش راه تقابل با دولت را پیش گرفت که مهم‌ترین آن پخش‌نشدن مصاحبه عادل فردوسی‌پور مجری برنامه 90 با محمدجواد ظریف وزیر خارجه دولت، چند ماه بعد از توافق برجام بود. سرافراز تنها یک‌سال‌ونیم در سازمان ماندگار بود و در اردیبهشت ۹۵ استعفا داد و عبدالعلی علی‌عسگری به جای او نشست اما باز رابطه دولت و صداوسیما بهبود نیافت. محمدباقر نوبخت، سخنگوی پیشین دولت در یکی از نشست‌های خبری خود گفته بود: «اجازه ندهید من سفره دل پرخونم را باز کنم. من صبح‌ها سعی می‌کنم تا برنامه رادیویی پیک بامدادی را گوش کنم؛ اما گویی این برنامه، پیک منفی است که صبح اول صبح به مردم می‌دهند».
 تلویزیون، مخالف همیشگی دولت
کافی است به قول قدیمی‌ها پیچ تلویزیون را باز کنید و گشتی در برنامه‌های تلویزیون بزنید تا رابطه تیره شبکه‌های آن را با دولت ببینید. نمونه روشن و دم‌دستی آن برنامه «دورهمی» با اجرای مهران مدیری در شبکه نسیم است که دولت را خوب نوازش می‌کند. مدیری در یکی از برنامه‌ها به کنایه و به قول توییتری‌ها، این‌گونه هوایی زده بود: «تصور کنید یه‌ عده چه‌جوری توانستند وارد عملیاتی بشوند که گفته بودند: برگشتی ندارید. امروز که شرایط عادی است جواب آن دل و جرئت خارق‌العاده را با سازشکاری و منفعت‌طلبی می‌دید؟! اگر دل و جرئت بعضی کارها را ندارید چرا پست‌هایی را می‌گیرید که انجام آن دل و جرئت می‌خواهد. اگر نمی‌توانی بتمرگ در خونه‌ات!». طعنه‌هایی که مشخص بود دولت و تیم مذاکره‌کننده را نشانه گرفته است. تلویزیون علی‌عسگری، حتی تلاش کرد با ساخت سریال به دولت و برجام حمله کند. شبکه سه، بهار سال گذشته، سریال «گاندو» را پخش کرد که به ماجرای بازداشت «جیسون رضائیان» خبرنگار ایرانی-آمریکایی واشنگتن‌پست می‌پرداخت. سریالی که تلاش داشت وزارت خارجه و رؤسای دولت دوازدهم را درخصوص امور جاسوسی صورت‌گرفته بی‌اطلاع نشان دهد. در این سریال شخصیتی حضور داشت که شباهت ظاهری زیادی با محمدجواد ظریف داشت که در برابر اتفاقات صورت‌گرفته منفعل عمل می‌کرد. پخش این سریال با واکنش دولت مواجه شد و حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهوری در توییتی نوشت: «صداوسیما پول ندارد سریال بسازد ولی گویا جای دیگری هست که برای تضعیف دولت هم پول فراوان دارد، هم مجوزها و مشوق‌های لازم را دریافت کرده است و هم می‌تواند صداوسیما را الزام به پخش کند». چندی ‌بعد همین شبکه مستندی با عنوان «داستان اتم» پخش کرد که به دلیل تحریف تاریخچه برجام به «گاندوی دوم» معروف شد. در این مستند سعی شده بود اقدامات دولت درخصوص به سرانجام رسیدن برجام را زیر سؤال ببرد. صحبت‌های حجت‌الاسلام جهان‌بزرگی در شبکه چهارم سیما و اتهام منقلی‌بودن دولتی‌ها، آخرین نمونه از فرصت‌هایی است که صداوسیمای عبدالعلی علی‌عسگری به منتقدان دولت داده و قطعا آخرین آن نخواهد بود. با نزدیک‌شدن به انتخابات 1400 این احتمال نیز بیشتر خواهد شد که مخالفان دولت تریبون‌های بیشتری نیز به دست آورند تا شاید نگذارند رئیس‌جمهوری بعدی یکی از اعضای کابینه دولت فعلی باشد.

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد علی عسگری در جلسه رسانه ملی برنامه ها شبکه چهار هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»

سال گذشته مهدی نقویان، رئیس سیمافیلم عنوان کرده بود که مجموعه تلویزیونی «۸۷ متر» قرار است از طریق یکی از پلتفرم‌ها پخش شود، اما مخاطبان در این خصوص هیچ خبری دریافت نکردند تا اینکه کارگردان سریال خودش چندروز پیش، دست به کار شد و خبر داد که این مجموعه بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی بالاخره بختش باز می‌شود و روی آنتن می‌رود.

به گزارش فرهیختگان، اما بحث تنها بر سر پخش یا عدم پخش سریال ۸۷ متر نیست. قضیه اینجاست که سانسور و حتی توقیف مجموعه‌های تلویزیونی از گذشته تاکنون ادامه داشته و در دوره مدیریت جدید براساس قول‌ها و شنیده‌ها نوع دیگری از مواجهه با سازندگان، هنرمندان و سلبریتی‌ها در دستورکار قرار گرفته بود که فاصله و شکاف پیش‌تر موجود میان برنامه‌سازان و مدیران رسانه ملی را عمیق‌تر جلوه می‌دهد.

پیمان جبلی از ابتدای حضورش در سازمان به‌عنوان رئیس این رسانه ملی همواره بر استفاده از تمام امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای جلب نظر مخاطب تاکید کرده بود. سابقه این رویکرد را می‌توان در اظهارنظرهایش مورد بررسی و مداقه قرار داد و در این زمینه به راستی‌آزمایی قول و فاصله آن تا عمل دست زد.

از شروع دوره جدید مدیریت وی و همین‌طور دیگر مسئولان تلویزیون درمی‌یابیم که این تمام ماجرا نیست و مدیران سازمان بارها با نگاهی نه‌چندان مثبت به مقوله حضور سلبریتی‌ها واکنش نشان داده‌اند. وقتی نسیم تغییر ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در جام جم را دربرگرفت، این گمان می‌رفت که براساس تصمیمات جدید دیگر نگاه مثبتی درخصوص سلبریتی‌ها و مدل حضورشان در سازمان وجود نداشته باشد.

وحید جلیلی، قائم‌مقام رئیس سازمان صداوسیما در امور فرهنگی از ابتدای حضورش در این جایگاه نگاه ویژه‌ای به حضور افراد معروف در رسانه ملی نداشت و بی‌واهمه نگاه منفی خود در این رابطه را به سمع و نظر مخاطبان صداوسیما می‌رساند.

او در گفت‌وگو با ماهنامه سوره بیان کرده بود: «طوری حرف می‌زنند که یک جریان رسانه‌ای متنوع، رنگارنگ، پررونق و پرمخاطب داشتیم و یکباره افول کرد! دلیل اینکه تحول لازم و ضروری شد این بود که شما گفتید به ما اجازه دهید از آرمان‌ها کوتاه بیاییم و خط سبزی اداره نکنیم، تا می‌توانیم به سلبریتی‌ها میدان بدهیم که اینها برای ما مخاطب بیاورند تا نظام قوی شود. بعد از ۲۰ سال چه شد؟ هم مخاطب به‌شدت ریزش و افت کرد، هم سر بزنگاه‌ها کسانی که برکشیدید، از جبهه دشمن سر برآوردند.»

حتی دیگر مدیران صداوسیما نیز کم‌وبیش چنین دیدگاهی داشتند و مدام درخصوص حذف هرگونه سلبریتی‌محوری، مجری‌محوری و تهیه‌کننده‌محوری که غیرمنطبق با سیاست‌های رسانه ملی بوده،تاکید می‌کردند و به‌جای آن حرف از مدیریت منطقی و همکاری اصولی رسانه و چهره‌ها و تلاش جدی برای جلوگیری از تکرار آسیب‌های گذشته می‌زدند و این مهم را در دستور کار خویش و مجموعه زیردست‌شان قرار می‌دادند.

آنها این‌طور به مردم القا می‌کردند که دوره بدون میدان دادن بی‌برنامه به سلبریتی‌ها گذشته است و روال سابق در همکاری با افراد به‌اصطلاح مشهور با تغییراتی جدی مواجه می‌شود. دیری نپایید که نگاه به‌ظاهر تغییرناپذیر مدیران سازمان در برخورد با مساله مهم مواجهه با سلبریتی‌ها رنگ باخت و ریزش مخاطب رسانه ملی آنها را به این فکر انداخت که با تمام توان از همه ظرفیت‌های موجود برای بازگشت چهره‌ها و هنرمندان مغضوب رسانه، به صداوسیما استفاده کنند تا آب رفته به جوی بازگردد و قاطبه مردم به تماشای دوباره برنامه‌های تلویزیون رضایت دهند.

در همین راستا علی فروغی، مدیر شبکه سه سیما در نشست تبیینی رسانه و سلبریتی‌ها که در آذرماه سال ۱۴۰۲ در بیرجند برگزار شد عنوان کرد که از حضور سلبریتی‌های متعهد به انقلاب استقبال می‌کنیم و چهره‌های هنجارشکن فتنه ۱۴۰۱ به شرط پشیمانی می‌توانند به رسانه ملی بازگردند. قاطبه هنرمندان و چهره‌های محبوب مردمی علاقه‌مند نظام و انقلاب هستند و حاضرند با رسانه ملی کار کنند و ما هم از حضور این چهره‌ها در برنامه‌های مختلف صدا و سیما استقبال می‌کنیم.

ممکن است با برخی سلبریتی‌ها اختلاف سلیقه داشته باشیم، اما دشمن ما نیستند و آغوش صداوسیما برای تمام هنرمندانی که می‌خواهند برای مردم و نظام کار کنند باز است و ممنوعیتی وجود ندارد. حتی ریاست سازمان هم پس از فعل و انفعالات صورت گرفته و با لحاظ کردن نگاه منفی مخاطبان به فقدان حضور چهره‌های معروف و حتی محبوب در رسانه ملی در حاشیه اختتامیه جشنواره تلویزیونی مستند در آذرماه ۱۴۰۲ به‌شکل تلویحی حرف‌های گذشته خود و مدیرانش را پس گرفت و در رابطه با بازگشت مجدد سلبریتی‌ها به جام جم افزود: «اگر در چند جمله بخواهم بگویم، چهره‌ها باید در خدمت مردم، کشور، ارزش‌ها، اعتقادات و فرهنگ اصیل ایرانی باشند. ما دست همه چهره‌هایی را که در این زمینه حاضر هستند با رسانه ملی همکاری کنند به گرمی می‌فشاریم. درهای صداوسیما همیشه به روی آنها باز است و امیدواریم چهره‌ها هم در را به روی خود نبندند و از ظرفیت رسانه ملی به‌خوبی استفاده کنند.»

اکنون که مدیران سازمان صداوسیما عزم خود را برای به دست آوردن دل مخاطبان جزم کرده‌اند یا این‌طور وانمود می‌کنند، بد نیست به چند مورد از تغییر مواضع آنها در برخورد با سلبریتی‌ها و هنرمندان شناخته‌شده نگاهی بیندازیم و به‌طور مصداقی با روند دگرگونی‌ها و قبول واقعیت‌های برنامه‌سازی توسط مسئولان مرتبط همراه شویم.

عیاری و دردسری به اسم گربه

کیانوش عیاری در بخشی از برنامه استودیو هشت شبکه رادیویی نمایش اعلام کرد که سریال تلویزیونی ۸۷ متر از شبکه یک سیما روی آنتن خواهد رفت؛ ولی سابقه اخبار مربوط به پخش یا عدم پخش این سریال را باید در گذشته جست‌وجو کرد. این سریال سال ۱۳۹۵ استارت خورد و پس از وقفه‌های مختلف و گاه و بی‌گاه در راه تولید، کار تصویربرداری مجموعه در زمستان سال ۱۳۹۹ پایان یافت و برای پخش از صداوسیما در اختیار این سازمان قرار گرفت. درحالی‌که مخاطبان با خاطره خوشی که از تماشای مجموعه «روزگارقریب» نصیب‌شان شده بود انتظار پخش ۸۷ متر را می‌کشیدند به یکباره خبر رسید که این سریال نه‌تنها در مرداد سال ۱۴۰۰ روی آنتن شبکه یک نخواهد رفت، بلکه احتمال واگذار شدن این سریال به پلتفرم‌ها نیز وجود دارد.

اما این تمام ماجرا نبود و عیاری یکی از دلایل عدم پخش اثرش از سوی تلویزیون را حضور گربه‌ها در صحنه‌های داخلی و خارجی سریال عنوان کرد که این مساله با واکنش صداوسیما مواجه شد. پس از این اظهارات بود که شبکه یک سیما در جواب به کارگردان ۸۷ متر عنوان کرد: «برخلاف ادعای آقای عیاری، سابقه پخش سریال‌های مختلف از تلویزیون حاکی از آن است که نشان دادن برخی حیوانات مانند گربه و پرندگان در آثار نمایشی محل اشکال و حذف نیست، بلکه نمایش تصاویر مکرر، غیرضروری و نابجا در صحنه‌هایی از سریال برای نشان دادن رفت‌وآمد حیوانات در محیط خانه از سوی بازبین تذکر داده شده و تصاویری مانند غذا دادن به گربه در سریال از سوی بازبین ایراد گرفته نشده وصرفا تصاویر مکرر، محل اشکال بوده است.»

حال این‌طور به‌نظر می‌رسد که گویا مشکل پخش سریال ۸۷ متر به دلیل آنچه مدیران تلویزیون نمایش تصاویر مکرر و غیرضروری گربه بیان می‌کردند، پایان یافته و این مجموعه پخش خواهد شد.

برپایی دوباره مهمونی ایرج طهماسب در خانه میزبان

ایرج طهماسب، برنامه‌ساز محبوب و پرخاطره تلویزیون از سال‌ها قبل «کلاه قرمزی» را برای این سازمان تولید می‌کرد و با بازخورد بسیار مثبتی هم از طرف مخاطب روبه‌رو شده بود اما ماه عسل طولانی طهماسب و صداوسیما در سال ۱۳۹۷ به پایان رسید و وی به تنهایی راه پر از سنگلاخ برنامه‌سازی برای طیف وسیع مخاطبانش از کودک تا بزرگسال را به مدد پلتفرم‌ها در پیش گرفت و برای چند سال صداوسیما را در این مسیر تنها گذاشت. اما مدیران جدید پس از کش‌وقوس‌های فراوان توانستند با طهماسب برای حضور دوباره در جام جم به توافق برسند و بهار روابط خودشان با این هنرمند پیشکسوت را برای بار دیگر آغاز کنند.

فرزاد حسنی و حضور مجدد در قاب تلویزیون

محسن برمهانی، معاون سیما در مصاحبه‌ای که در آذرماه سال ۱۴۰۲ درباره حضور دوباره برندها در تلویزیون ترتیب داد، اعلام کرد تمام برندهایی که در سازمان صداوسیما در این سال‌ها موفقیت کسب کردند، جزء سرمایه‌های صداوسیما هستند و سازمان هم از هیچ برندی صرف‌نظر نمی‌کند و در حال مذاکره با همه آنهاست. یکی از این برندها یا همان چهره‌ها فرزاد حسنی بود که معاونت سازمان با صراحت از حضور دوباره او در قاب تلویزیون خبر داد. حسنی در نوروز ۱۴۰۳ اجرای برنامه «ای نسیم سحری عید شد» را در شبکه نسیم به عهده گرفت و توانست نگاه مثبت منتقدان و مردم را نسبت به اجرای خود به‌خوبی جلب کند و دل مدیران تلویزیون را نیز به دست بیاورد.

نمونه‌ها به اینجا ختم نمی‌شود و می‌توان این تغییر رویه در مدل برنامه‌سازی‌های صداوسیما را به‌صورت مشهود مشاهده کرد. رسانه، تنها امکانی برای انتقال پیام به دیگری نیست و به‌قدری فضای فراگیری را در اختیار دست‌اندرکارانش قرار می‌دهد که اگر نتوانند از آن به‌درستی استفاده کنند، تعامل میان خود و مخاطبان‌شان را از دست می‌دهند و وقتی کار از کار بگذرد هیچ نوش‌دارویی برای بازگشت مخاطب نمی‌تواند اعتماد از بین رفته را ترمیم کند و بافت‌های آسیب‌دیده را جوش بزند. به هر روی، اقدام مدیران سازمان در تغییر دیدگاه نسبت به استفاده از ظرفیت سلبریتی‌ها و افراد معروف را باید به فال نیک گرفت و آنها را به تداوم این رویکرد تشویق کرد تا رسانه ملی با آسودگی خاطر بیشتری به کار تولید برنامه برای مردم بپردازد و از حواشی دست‌وپاگیر خلاص شود.

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور وارد قم شد / آغاز دومین سفر استانی هیئت دولت به خاستگاه انقلاب
  • هفت وزیر، رئیس جمهور را در سفر به قم همراهی می‌کنند
  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • همه برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر دوم خود به قم
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم/ هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • نام ۵ مشتری جدید سردار؛ تردید رم برای آزمون
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر